Network Menu

Program

 Checkar skrivs ut till “SWEA Orange County” och anmälningar skickas till sweaocprogram()gmail.com om inget annat anges. Obs! På lördagar runt kl.9.30 möts vi uppe i restaurangen på IKEA i Costa Mesa, (vänligen kontakta gunnelcole5()gmail.com om ni kommer).

OBS!!! Medlemsavgiften är $55 ($57 med Paypal) från den 1:a januari, 2018. Avgiften beslutades av medlemmarna under 2017 årsmöte.

 

Program våren 2018

Maj
Tisdag 1, pris: självkostnad filmbiljetten $20
Newport Beach Film Festival
Varje år utnämns en svensk film. I år blir bidraget: Ravens, “Korparna” – Denna film handlar om en ung pojke, vars aspirtation ligger långt från familjens, han försöker stå upp mot sin far, som upphöjer förtjänsten av slit och uppoffring. Medans deras konflikt går emot utmaningen av ekonomiska och emotionella realiteter, blir livet för alla familje medlemmarna djupt förändrade.

Kom gärna på en fördrink innan filmen. NBFF arrangerar även en efterfest.

 

Lördag 12, kl.11.00, Laguna Hills, pris: $40
Modevisning
Nu är det dags för vårens mest populära SWEA-event, nämligen modevisningen! Som vanligt kommer ni att bjudas på en underbar chanpagnelunch, denna gången med äkta svensk smörgåstårta och andra läckerheter. Samtidigt kommer ni att få se vårens modetrender med kläder från “Eva’s Trunk”, en dambutik i Costa Mesa som ägs av en norska med känsla för mode och trender för tjejer alla åldrar. (Titta gärna in på hennes webbsida, www.evastrunk.com eller på Facebook och Instagram (sök på Eva’s Trunk & Denim Bar)).
Hon kommer att erbjuda 15% rabatt till alla som handlar något den dagen och tar ni med er cash så erbjuds ytterligare rabatt.  Annars tar hon kreditkort ochså.
Anmälan med check utställd på SWEA OC skickas senast den 5:e maj till kassörskan Laila eller betala genom Paypal/kreditkort($41.50 med avgift) här.
Hjärtligt välkomen!

 

Lördag 26, kl.18.30, Corona del Mar, pris: $25/person
En exklusiv jazzkonsert med Oskar Stenmark som följer sin farmors musikaliska fotspår.
Sweor, svennar, och musikintresserade är välkomna att njuta av en exklusiv jazzkonsert i Newport Beach då vi får lyssna på tre musikanter som framträder på västkusten som en del av en turne från Seattle i norr till Newport Beach i söder. Oskar Stenmark är den tionde generationens speleman i sin familj som kommer att framföra polskor, valser och gånglåtar på sitt huvudinstrument flygeljorn, tillsammans med Kaisa Mäensivu (FIN) på bas och Alex Pryrodny (US) på piano. Länk till skiva på spotify, liveklipp på youtube. Du kan även läsa poster Ancestor’s Footsteps och West Coast Tour.

Det kommer serveras vin och tilltugg. Anmälan med check utställd till SWEA OC skickas senast den 19:de maj till kassörskan. Eller betala nu genom Paypal/kontokort ($26 med avgift) här. Notera vem och vad betalningen avser.

 

Torsdag 31, kl. 19.00, Corona del Mar, pris: $15/person
Allsång i vårens tecken.
Hälsa våren välkommen med de traditionella vårsångerna ledd av Ulrika Molin runt en härlig värmande eld med utsikt över vattnet.
Det bjuds bland annat på grillad korv med bröd och tillbehör samt dryck och efterrätt.
Svennar är också välkomna.
Anmälan med check utställd till SWEA OC skickas senast den 25:d maj till kassörskan. Eller betala nu genom Paypal/kontokort ($16 med avgift) här. Notera vem och vad betalningen avser.

 

Juni
Söndag 3, San Pedro, självkostnadspris.
Svenskt Nationaldagfirande hos Svenska Kyrkan i San Pedro
Gudstjänst med nattvard, underhållning, tal, hissandet av svenska flaggan samt lunch och dessert.
SWEA OC står för efterrätten och SWEA LA står för lunchen.
Obs! Ingen föranmälan behövs. Men vi behöver volontärer.

 

Torsdag 7, kl. 18.00, Huntington Beach, pris: gratis
Lunch för nya medlemmar.
Detta är ett bra tillfälle att få träffa Sweas styrelse, möta andra nya medlemmar och få information om vår organisation.
Mer info kommer och inbjudan utskickas till nya medlemmar.

Mer programuppdateringar händer kontinuerligt så kom tillbaka och kika!

_______________________________________________________________________________

SWEA Orange County förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
För frågor rörande programmet vänligen kontakta Helena, Catharina och Maria på sweaocprogram()gmail.com