Network Menu

Oscarsgala 2014

DSC_0487

 

När vi hör orden “Academy Award” vet vi att det innebär partyn på hög nivå. Så var det också när Eva Kramer åter igen erbjöd oss att ha Oscarsgala för Orange County Sweorna i hennes vackra hem i Emerald Bay.

Den röda mattan var på plats, paparazzi spanade in och fotograferade gästerna när de anlände i sina eleganta mode kläder och avancerade håruppsättningar.

Hos Eva fanns det TV apparater i flera rum, ingen behövde missa något. En del av oss kom tidigt så att vi kunde höra intervjuer med de uppklädda filmstjärnorna innan de tog plats i Dolby Theater, Hollywood där festen hölls i år med Ellen De Generes som konfrencier. Vid 6 tiden hade alla våra gäster anlänt. Då bjöds vi på champage och skålade i förväg för de som skulle bli kvällens vinnare. I köket hade våra värdinnor Pernilla och Elisabet lagat och dukat upp delikatesser som vi kunde njuta av resten av kvällen. Lika elegant och gott som på ett Spago party arrangerat av Wolfgang Puck.

En del av oss hade inte sett allt det som var nominerat, men filmerna finns troligen kvar på biografena ett tag till, så vi kan se årets många vinnare.

Hoppas att vi kan fortsätta denna “Academy Award” tradition. Vi var alla helt eniga om att se festligheterna tillsammans med goda vänner, klä upp oss, äta och dricka gott hemma hos Eva bör bli en SWEA program tradition. Tack Eva för att du ställer upp.

Gunnel Cole

, , ,