Network Menu

Exempel på ett Zoom-fika 2020

Här kommer ett exempel av hur vi håller kontakt med Zoom fika under Covid-19 tider!

Vi var flera Sweor som samlades under ett zoom möte lördagen den 16 maj mellan kl. 10.00 – 11.00 för ett virituellt fika.

En del hade laddat frukost och en del drack sitt morgon kaffe.

Denna morgon var det Grete som höll i informationen som var “Resetips”. Grete berättade om hur just den här dagens resebranchen såg ut. Hon berättade om var man kan kolla information om man planerar att resa till ex. Sverige i sommar (https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/from-other-countries.html.)

En del berättade att de nu bestämt att de inte vill åka utomland och hamna i karantän och en del om eventuella svårigheter att komma in i USA. Vi fick även tips på länkar till flyg ,tips på lokala resor, hyra stugor, RV eller annat skoj. Det blev information om giltigt pass, information om att komma tillbaka till USA om man inte är Amerikansk medborgare men vill åka endå.

Kolla för uppdaterad lista av cdc: (https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/from-other-countries.html)

Ni kan även gå in på Svenska Konsulatet i Washinton DC för uppdaterad information här.

Som avslutning fick vi en lista, per land och delstat, med senaste info om inreseförbud, stängda gränser etc. Denna uppdateras varje dag och kan sparas som en pdf fil.(https://pandemic.internationalsos.com/2019-ncov/ncov-travel-restrictions-flight-operations-and-screening

Dessa länkar är inte SWEA OCs och SWEA OC är inte ansvariga för informationen i någon av dem.

, ,