Network Menu

Program

 Checkar skrivs ut till “SWEA Orange County” och anmälningar skickas till sweaocprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om inget annat anges. Obs! På lördagar runt kl.9.30 möts vi uppe i restaurangen på IKEA i Costa Mesa, (vänligen kontakta gunnelcole5(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om ni kommer).

Program Hösten 2019

September
Torsdag 11, Pinot’s Palette, Aliso Viejo Pris: $38 + $6/vin glas
Måla och Dricka Vin. Den här kvällen kommer du att få tydliga steg-för-steg instruktioner av en erfaren och lokal konstnär så att du kan gå hem med ett konstverk du själv har skapat. Samtidigt som du lär dej att skapa en fin tavla, kan du njuta av vin till självkostnadspris, lite tilltugg och trevligt sällskap med andra SWEA medlemmar. Kom och få ut din inre konstnärssjäl! Ta gärna med en vän. Betala med Paypal här.

 

Lördag 21, kl. 18.00, plats: TBD, pris: $40
(Kräftskivan) Räkskivan. Tillsammans kommer vi att avnjuta härliga kräftor, paj och annat smått och gott. Till det dricker vi öl, vin och snaps. Ett återkommande evenemang som är ett av höstens mest populära! Partners är varmt välkomna.

 

Oktober
Lördag 5, kl. 9.00, plats: Laguna Beach, självkostnadspris
Hike & Picknick. Favorit i repris! Packa picknickkorgen och häng med på en underbar vandring i vackra Laguna Beach, Efteråt äter vi en medtagen picknick vid stranden.
Evite kommer.

 

Söndag 6, kl. 16.00, plats: TBD, pris: $20
High Tea. Det är dags att samla ihop ett gäng te-sugna damer för High Tea. Förutom olika sorters te så kommer ni att bjudas på små smörgåsar, scones och andra godsaker. Ta på er hatten och njut av denna roliga tillställning!
Evite kommer.

 

Söndag 13, Kl. 13.00, plats: Segerstrom Center for the Arts, Costa Mesa, pris: $55
Miss Saigon Musikal. Kom med och se den berömda produktionen av den legendariska musikalen Miss Saigon, av skaparna av Les Miserable. Denna musikal handlar om en ung vietnamestsk föräldralös kvinna som tvingas arbeta i en bar som sköts av en ökänd karaktär som kallas för “The Engineer”. Där träffar hon och förälskar sig i en amerikansk soldat.
Betala med Paypal här.

 

November
Torsdag 7, Kl. 19.00, plats: TBD, pris: $15
Kladdkakans dag och filmkväll.
Vi firar Kladdkakans dag och njuter av olika sorters kladdkakor med tillbehör samtidigt som vi tittar på en svensk film.
Evite kommer.

 

Söndag 24, kl. 11.00, plats: Old World i Huntington Beach, självkostnadspris
SWEA OC’s Julbasar. Julbasaren bjuder på svenska jultraditioner såsom luciatåg, musik och dans kring granen, samt försäljning av bl.a svenskt hantverk, hembakat och mycket annat. Här är Julbasar 2019.
Ingen föranmälan krävs.

 

December
Söndag 15, kl. 11.30, plats: TBD, pris: $40
Jullunch. Det sista evenemanget för året är vår fantastiska jullunch. Tillsammans avnjuter vi traditionella svenska läckerheter från det svenska julbordet. Ni kommer garanterat att gå hem mätta och belåtna och i rätt stämning inför julen som är runt hörnet!
Evite kommer.

_____________________________________________________________________________

SWEA Orange County förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
För frågor rörande programmet vänligen kontakta Inger Goodman och Lillemor Cederkvist på sweaocprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com