Network Menu

Program

Checkar skrivs ut till “SWEA Orange County” och anmälningar skickas till sweaocprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om inget annat anges.
Obs! På lördagar runt kl.9:30 möts vi uppe i restaurangen på IKEA i Costa Mesa, (vänligen kontakta gunnelcole5(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om ni kommer). Inställt tillsvidare!

Program Hösten 2020

Under hösten och vintern kommer SWEA Int’l anordna en rad olika webbaktiviteter av våra systerföreningar som vi är välkomna att delta i. Du kan klicka här för att se dom. Har du kanske missat ett kul och interessant webbinar kan du hitta flera inspelade här.

 

OKTOBER
Torsdag 8, kl. 17.30, Treasure Island Park Laguna Beach, gratis.
Promenad i Laguna Beach/Treasure Island Park
En vackrare park och utsikt är svårt att hitta. Det blir en till ”walk and talk”. Ta med dig eget tilltugg och dryck. För mer information se kommande Evite. Parkering finns vid Wesley Ave. 30801 South Coast Highway, Laguna Beach, CA 92651

 

Lördag 10, kl. 10.00 – 12.00, Huntington Beach, gratis.
Bokbytardag hos Annie
Varmt välkomna till bokbytardag i Annies trädgård i Huntington Beach! Ta med egen fika, stol och facemask. Antalet deltagare är begränsat så skynda att svara på Eviten.

 

Lördag 10, kl. 11.00 – 13.00, Laguna Beach, gratis
Medlemsträff för nya medlemmar
Detta är ett utmärkt tillfälle för nya medlemmar att få träffa våran styrelse och lära känna SWEA, Sweor och vår organisation. Vi kommer att ha lunchen i Annika Randrups trädgård, där vi kan sprida ut stolarna runt gräsmattan och ändå prata och lära känna varandra. Självklart kommer vi natt följa alla riktliner med ansiktmask, handsprit, hygien osv. Vi kommer att beställa in färdiga sandwiches (det blir tyvärr inte svensk mat den här gången), för säkerhetens skull. Normalt brukar hela styrelsen deltaga, men vi kommer att begränsa det så vi inte blir fler än 10-12 stycken totalt.
Evite till nya medlemmar kommer att skickas ut.

 

Tisdag 20, kl. 19.00, Zoom
OC styrelsemöte
Du får själv kontakta styrelsen om du vill vara med för Zoom-inloggningsuppgifter.

 

OBS! VAME REGIONMÖTE UPPDATERAT VIA ZOOM
Lördag 24, kl. 10.00 – 12.00, Zoom
VAME-Regionmöte! Är du intresserad av att delta på årsmötet i din region?
På grund av den rådande situationen med COVID-19 kommer våra regionmöten inom SWEA att hållas via Zoom i år. Alla medlemmar är därför varmt välkomna att delta vid respektive regions årsmöte.  Är du interesserad att delta vid detta event går det bra att skicka din anmälan direkt till din medlemsansvarig.

VAME (Västra Amerika)
Kontakta Annika Randrup
Mer information samt Evite finns nu även på vår Facebook-sida!

 

Lördag 31, kl.10.00 – 11.00, Zoom, gratis.
Virtuell/Zoom Lördagsfika
Börja helgen med lördagsfika med SWEA Orange County. Alla är välkomna och det är gratis. Zoom information kommer senare.

 

NOVEMBER
Torsdag 19, kl. 19.00, Zoom
OC styrelsemöte
Du får själv kontakta styrelsen om du vill vara med för Zoom-inloggningsuppgifter.

 

OBS! INSTÄLLT!!!
Söndag 22, kl. 11.00 – 17.00, självkostnadspris
SWEA OC Julmarknad på Old World

 

DECEMBER
SWEAs Jullunch – tid, datum, plats och kostnad TBD?
Tillsammans avnjuter vi traditionella läckerheter från det svenska julbordet.

 

SWEA Orange County förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
För frågor rörande programmet vänligen kontakta Eva Jeros och/eller Inger Goodman på sweaocprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com