Network Menu

Program

 Checkar skrivs ut till “SWEA Orange County” och anmälningar skickas till sweaocprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om inget annat anges. Obs! På lördagar runt kl.9.30 möts vi uppe i restaurangen på IKEA i Costa Mesa, (vänligen kontakta gunnelcole5(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om ni kommer).

Program Hösten 2019

Oktober
AVBOKAD – Söndag 6, kl. 14.00, plats: Laguna Beach, pris: $20
High Tea. Det är dags att samla ihop ett gäng te-sugna damer för High Tea. Förutom olika sorters te så kommer ni att bjudas på små smörgåsar, scones och andra godsaker. Ta på er hatten och njut av denna roliga tillställning!

 

Torsdag 17, kl.18.30 – 21:30pm, Laguna Hills, Pris: $25
Räkfrossa med svenska räkor!
Vi sätter ihop en speciell kväll till er som missade sen stora höstfesten! Kom och skratta och prata medans du njuter av riktigt goda “svenska” räkor med sallad, gott bröd, annat tilltugg och ost med vin.
Begränsat med sittplatser så betala så snabbt du kan!
Evite är utskickat och du måste betala senast den 14 oktober. Du kan skicka en check till SWEA OC eller betala genom Paypal här

 

Söndag 13, Kl. 13.00, plats: Segerstrom Center for the Arts, Costa Mesa, pris: $55
Miss Saigon Musikal. GRUPP BILJETTER SLUTSÅLT – Kom med och se den berömda produktionen av den legendariska musikalen Miss Saigon, av skaparna av Les Miserable. Denna musikal handlar om en ung vietnamestsk föräldralös kvinna som tvingas arbeta i en bar som sköts av en ökänd karaktär som kallas för “The Engineer”. Där träffar hon och förälskar sig i en amerikansk soldat.

 

November
Torsdag 7, Kl. 19.00, plats: Newport Beach, pris: $15
Kladdkakans dag och filmkväll.
Vi firar Kladdkakans dag och njuter av olika sorters kladdkakor med tillbehör samtidigt som vi tittar på en svensk film.
Evite kommer.

 

Söndag 24, kl. 11.00, plats: Old World i Huntington Beach, självkostnadspris
SWEA OC’s Julbasar. Julbasaren bjuder på svenska jultraditioner såsom luciatåg, musik och dans kring granen, samt försäljning av bl.a svenskt hantverk, hembakat och mycket annat. Här är Julbasar 2019. Om du har barn från 6 år och upp eller kanske själv vill vara med i lucia tåget. Kontakta då u(Replace this parenthesis with the @ sign)molinweb.se">Ulrika Molin för information om sång träning, sånger osv.
Ingen föranmälan krävs.

 

December
Söndag 15, kl. 11.30, plats: TBD, pris: $40
Jullunch. Det sista evenemanget för året är vår fantastiska jullunch. Tillsammans avnjuter vi traditionella svenska läckerheter från det svenska julbordet. Ni kommer garanterat att gå hem mätta och belåtna och i rätt stämning inför julen som är runt hörnet!
Evite kommer.

_____________________________________________________________________________

SWEA Orange County förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
För frågor rörande programmet vänligen kontakta Inger Goodman och Lillemor Cederkvist på sweaocprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com