Network Menu

Program

Checkar skrivs ut till “SWEA Orange County” och anmälningar skickas till sweaocprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om inget annat anges.
Obs! På lördagar runt kl.9.30 möts vi uppe i restaurangen på IKEA i Costa Mesa, (vänligen kontakta gunnelcole5(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om ni kommer).

Program Våren 2020

JANUARI
Torsdag 23, kl. 18.30, plats: Corona Del Mar, ingen kostnad
Årsmöte 2020, Kom och träffa veteran Sweor och nya SWEA medlemmar, vi diskuterar budget och beslutar om förändringar i styrelsen samt talar om vad som kommer att hända under det nya året. Ärtsoppa, semla och punsch kommer att serveras enligt tradition.

 

Tisdag 28, kl.18.30, plats: Newport Beach, pris: $20 per person.
Föredrag av C. Axenström om stil, image och design. Du kan läsa mer här.
Ni kommer att få lyssna på Charlott Axenström; svensk kostymdesigner, stil och imagekonsult medans vi avnjuter utsökt plockmat med något att dricka till.  Betala via Paypal Evite här.

 

FEBRUARI
Söndag 16, kl. 09.00, plats: Fashion Island i Newport Beach, pris: ingen kostnad
Kom och upplev Rituals – Hy och Inre Hälsa och skönhets metoder i vackra Fashion Island.  Rituals kommer att bjuda på 20 min. sound bowl meditation, handbehandlingar, hy konsultation, makeup touch ups, presentation av produkter med tilltugg och dricka.  Rituals kommer också att erbjuda 20% rabatt på deras produkter.  Max antal är 40 personer.

 

Söndag 23, kl.14.00, plats: Laguna Beach, pris: $25
Afternoon Tea, Eett efterlängtat event som samlar ihop ett gäng te-sugna damer.  Ta på er hatten och njut av denna roliga tillställning!
Evite kommer.

 

MARS
Söndag 8 mars, tid & plats: TBD, nya medlemmar, ingen kostnad.
Medlemsträff för Nya Medlemmar
Detta är ett utmärkt tillfälle för nya medlemmar att få träffa våran styrelse och lära känna SWEA och våran organisation. Evite till nya medlemmar kommer at skickas ut.

 

Söndag 22, kl.12.00, plats: TBD, pris:$15
Våffel-och Bokbytardag, där vi träffas för att äta frasiga våfflor, njuta av trevligt sällskap och utbyta svenska böcker, skivor, filmer och tidningar. Så se till om du har något att ta med dig som du kanske kan byta ut.
Evite kommer.

 

APRIL
Tid & Plats TBD
Påsklunch med knytkalas. Kom utklädd som påskkärring.

 

Söndag 19, kl.13.00, plats: Segerstrom Center for the Arts i Costa Mesa, pris: $55 (orchestra level)
Häng med på CHICAGO – Broadwaymusikalen från 1920-talet och upplev Bob Fosses unika jazzdans med musik av John Kander till ett special pris för oss SWEA medlemmar och bekanta.
Evite kommer.

 

Torsdag 23 – Torsdag 30, plats: Costa Mesa, självkostnadspris
Newport Beach Film Festival (NBFF)
Varje år utnämns en svensk film. Spänningen är stor inför årets svenska bidrag. För dom som vill, så kommer vi att träffas på en fördrink på La Vida Cantina. När vi får reda på vilken svensk film som visas så uppdaterar vi sidan.
Evite kommer.

 

MAJ
Söndag 31, kl.12.00, plats: Laguna Hills, pris:$45
Vårens mest populära event med Modevisning och Champagne Brunch. Eva’s Trunk (visar upp den senaste kollektionen medan vi njuter av en välsmakande champagnebrunch.
Evite kommer.

 

JUNI
Söndag 7, tid: TBD, plats: Svenska Kyrkan i San Pedro, pris: självkostnad
Firandet av Sveriges Nationaldag i Svenska Kyrkan. Det blir en festlig dag med gudstjänst, nattvard, underhållning, tal, hissandet av svenska flaggan samt lunch och dessert.
Evite kommer.

 

SWEA Orange County förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
För frågor rörande programmet vänligen kontakta Inger Goodman och Lillemor Cederkvist på sweaocprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com