Network Menu

Program

 Checkar skrivs ut till “SWEA Orange County” och anmälningar skickas till sweaocprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om inget annat anges. Obs! På lördagar runt kl.9.30 möts vi uppe i restaurangen på IKEA i Costa Mesa, (vänligen kontakta gunnelcole5(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om ni kommer).

Program Våren 2019

April

Söndag 28, kl. 11.00, Laguna Hills, Pris: $40
SWEA 40års jubileum med lunch och modevisning. SWEA grundades av Agneta Nilsson i Los Angeles 1979. Under 2019 fyller SWEA 40 år och alla Sweor runtomkring i världen kommer att fira detta stort! Vi kommer att klä oss i vitt och duka i de blå-gula färgerna. Detta är ett event ni inte vill missa.
Vi kommer även att ha en modeshow där de senaste trenderna på marknaden visas upp (och ni får tillfälle att handla) medans vi njuter av en välsmakande champagnelunch. 
Ni kan skicka check till Laila eller betala med kredit kort/Paypal här senast den 19:de april.

 

Tisdag 30, filmen börjar kl. 20.00, Costa Mesa, självkostnadspris
Den 20:de Newport Beach Film Festival
Varje år utmämns en svensk film och i år blir det komedin Sune vs. Sune. Kom gärna på en fördrink innan filmen. Detta event sker på kvällen på Starlight Triangle Square Cinemas (1870 Harbor Blvd. Costa Mesa, CA 92627) och efter-festen blir på Time Nightclub (1875 Newport Beach Blvd. B245, Costa Mesa, CA 92627).
Biljetter har nu släpps till försäljning och använder ni koden SWEDEN5, så får ni rabatt på film & party paketet, (endast film kostar $20). Du kan läsa mer på NBFFs egen sida om filmen Sune vs. Sune.

 

Maj
Lördag 11, kl. 9.00, Laguna Beach, Självkostnadspris
Hike och Picknick
Packa picknickkorgen och häng med på en härlig vandring med utgångspunkt Emerald Bay Beach. Eva Kramer kommer att leda oss genom Emerald Bay Canyon eller längs kusten i Laguna och sedan tillbaka till stranden där vi sedan äter vår medtagna picknick. Det är en mycket naturskön sträcka som inte är särskilt brant men bra om du har bekväma skor och lite tunnt klädd om det är varmt.

 

Lördag 18, kl. 12.00, Aliso Viejo, Pris TBD
Upplyftande föredrag med hudterapeut Ingela Afzelius
Kom och lyssna på ett intressant föredrag om huden, ingredienser i hudvårdsprodukter och hur vi ska ta hand om vår hud på bästa sätt! Ett föredrag av Ingela Afzelius, sjuksköterska och hudterapeut med 30 års yrkeserfarenhet och specialiserad i ekologisk hudvård. Ni får även möjlighet att prova produkter från prisbelönta svenska, ekologiska, högkvalitativa varumärket MARIA ÅKERBERG. Ni kan läsa om Ingela och hennes man Mats på deras hemsida.

 

Juni
Söndag 2, Svenska Kyrkan San Pedro, självkostnadspris
Firande av Sveriges Nationaldag i Svenska Kyrkan
Gudstjänst med nattvard, underhållning, tal, hissande av svenska flaggan samt lunch och dessert.
I år har SWEA LA hand om efterrätten och SWEA OC hand om lunchen. Om du kan och vill hjälpa till att servera kontakta då programgruppen på sweaocprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com" target="_blank" rel="noopener noreferrer">sweaocprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

_____________________________________________________________________________

SWEA Orange County förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet.
För frågor rörande programmet vänligen kontakta Inger Goodman och Lillemor Cederkvist på sweaocprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com